Mainos
Mainos

KRP tutkii usean kuoleman yhteyttä

Keskusrikospoliisin tutkimuksissa on tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella on avattu myös viime vuosituhannella tehtyjä kuolemantapauksia.

Keskusrikospoliisi tutkii Heinolassa marraskuussa 2005 sattunutta kuolemantapausta, jossa 54-vuotias helsinkiläismies kuoli huomattavaan Abalgin-lääkkeen yliannostukseen.

Heinolan käräjäoikeus on tammikuussa 2006 vanginnut noin 30-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä puolisonsa murhasta. Rikoksesta epäilty on edelleen vangittuna.

Kyseisen jutun esitutkinnan yhteydessä on tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella keskusrikospoliisi on käynnistänyt esitutkinnan myös Tampereella elokuussa 1996 ja helmikuussa 1997 sattuneiden kuolemantapausten osalta.

Elokuussa 1996 noin 20-vuotias tamperelaismies löydettiin kuolleena Tampereella Rantaperkiön kaupunginosassa, Kolmionkadulla sijaitsevasta asunnosta.

Helmikuussa 1997 samasta asunnosta löytyi kuolleena noin 30-vuotias tamperelaisopiskelija. Molemmissa tapauksissa kuolinsyynä oli lääkeaineyliannostus.

Keskusrikospoliisin suorittamissa tutkimuksissa on tullut esille seikkoja, joiden perusteella on syytä epäillä nyt vangittuna olevan miehen osallisuutta myös vuosien 1996 ja 1997 tapauksiin.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 24.03.2006)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme