Mainos
Mainos

KRP: Yksi kolmesta kiinniotetusta päästetty vapaaksi – suuroperaatiossa etsintöjä kaikkiaan 17 kohteessa

Varsinais-Suomen talousrikostutkinnassa on pidätettynä kaksi ihmistä ja yksi on päästetty vapaaksi. Asiasta tiedottaa KRP. Kotietsintöjä on tehty kaikkiaan 17 kohteessa.

KRP:n mukaan aiemmin kiinniotetut kolme ihmistä pidätettiin, mutta yksi heistä on jo päästetty vapaaksi. Vapaaksi päästetyn osalta kuulustelut ovat keskusrikospoliisin mukaan valmiit.

Yhteensä viikonloppuna on kuulusteltu seitsemää ihmistä.

KRP teki viikonloppuna kotietsintöjä yhteensä 17 kohteessa Varsinais-Suomen alueella.

KRP takavarikoi kohteista talousrikostutkintaan liittyvää materiaalia, kuten asiakirjoja ja tallennusvälineitä.

– Operaatio sujui suunnitelmien mukaan ja rauhallisesti. Tutkinta jatkuu nyt kuulusteluilla ja takavarikoidun materiaalin tutkimisella. Materiaalia on runsaasti, ja sen läpikäyminen kestää varmasti kuukausia, rikostarkastaja Markku Ranta-aho Keskusrikospoliisista sanoo tiedotteessa.

Kotietsinnät, kiinniotot ja kuulustelut liittyvät yhdessä Verohallinnon kanssa tehtävään talousrikostutkintaan.

Suomalaisessa osakeyhtiössä epäillään pestyn rahaa usean miljoonan euron edestä, ja yrityksen epäillään käyttäneen pimeää työvoimaa kiinteistöjen rakentamisessa. Esitutkinnassa epäillään muun muassa törkeää rahanpesua ja törkeää veropetosta.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme