Mainos
Mainos

KSML: Jeesuksen paluuta julistavat kyltit laittomia – ei voi pitää tapahtumana

Jeesuksen paluusta kertovat julisteet ovat laittomia, ellei niihin ole erikseen haettu lupaa Ely-keskukselta, kertoo Keskisuomalainen.

Lehden mukaan vain tapahtumailmoituksia saa tilapäisesti laittaa teiden varsille ilman lupaa. Keskisuomalaisen haastatteleman Ely-keskuksen aluevastaavan mukaan julisteita ei kuitenkaan voi pitää tapahtumailmoituksina, vaan ne ovat lähinnä kannanottoja.

Jyväskylän Vaajakoskella julisteet ovat silti tuttu näky. Paikallisen helluntaiseurakunnan johtaja muistelee nähneensä kylttejä jo 1960-luvulla. Nyt uusi juliste on jälleen ilmestynyt Kanavuoren kohdalle.

Keski-Suomen tiehoidon aluevastaava Timo Hyvönen kertoo lehdelle, ettei Ely-keskukselle ole tullut palautetta julisteista.

– Periaatteessahan nuo [Jeesus tulee pian -kyltit] ovat luvattomia, eli ne pitäisi ottaa pois, Hyvönen sanoo Keskisuomalaiselle.

Poistaminen on tiealuetta hoitavan urakoitsijan vastuulla.

Jyväskylän teille ilmestyvien julisteiden laittajaa ei Keskisuomalaisen mukaan tiedetä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme