Mainos
Mainos

KSML: Myrsky jätti uimarit ilman vaatteita

Uimarit jäivät ilman vaatteita, avaimia ja muuta henkilökohtaista omaisuutta tiistai-iltana Laukaassa Peurungan kylpylässä, kertoo Keskisuomalainen.

Sähkökatkoksen vuoksi kylpylän pukukaappien sähköllä toimivia ovia ei saatu auki.

Lukija kertoi Keskisuomalaiselle olleensa kylpylässä lapsensa ja ja kahdeksan sukulaisensa kanssa tiistaina iltapäivästä alkaen. Mukana oli myös pieniä lapsia.

– Illalla vähän ennen kuutta kylpylään tuli sähkökatkos, ja kaikki valot pimenivät. Valot palasivat kuitenkin pikaisesti, kun käyttöön otettiin varageneraattori. Lähdettiin aika pian pois. Sähköt eivät palanneet päälle. Suihkuissa vesi muuttui heti kylmäksi. Saunoihin pääsi lämmittelemään, mutta lähdettiin samalla hiellä ylös. Sitten vasta tajuttiin, että pukukaapit eivät aukea. Soitin Tikkakoskelle, että olemme jumissa, että jos olemme puolen tunnin päästä vielä täällä, tuokaa vaatteita.

– Ihmisille tuotiin kylpytakkeja ja jonkin verran voileipiä ja ne, ketkä jaksoivat jonottaa, saivat jonkun jäätelön. Toista tuntia odoteltiin, sitten tuli tuli mies sorkkaraudan kanssa. Sorkkaraudalla avattiin kaikki kaappien ovet, lukija kertoo.

Kylpylässä oli tapahtumahetkellä 130 asiakasta. Lukijan mukaan tilanne hoidettiin rauhallisesti. Jokainen porukan jäsen sai hyvitykseksi kylpylälipun.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme