Mainos
Mainos

KTM:n Vuoria uudistaisi ministeriöitä

Kauppa- ja teollisuusministeriön kansliapäällikkö Matti Vuoria arvostelee ministeriöitä siitä, että ne tekevät paljon päällekkäistä työtä etenkin elinkeinopolitiikassa. Vuoria ehdottaakin ministeriöiden uudistusta.

Kansliapäällikkö arvostelee EU:n rakennerahastovarojen ja erityisesti aluekehitysrahojen hidasta kulkua Suomessa. -Se ja sama, mikä ministeriö niitä hoitaa, mutta se on anteeksiantamatonta, että järjestelmä toimii aivan liian tukkoisesti ja hitaasti. Näitä asioita voitaisiin arvioida ihan uudelleen, kansliapäällikkö Vuoria korostaa Etelä-Suomen Sanomien haastattelussa.

Esimerkki joustavasta yhteistyöstä on koettu 15:ssä työvoima- ja elinkeinokeskuksessa, jotka aloittivat työnsä syyskuussa. Niissä työministeriö, kauppa- ja teollisuusministeriö sekä maa- ja metsätalousministeriö ovat ensi kertaa yksissä töissä. -Toivon, että vastaavanlainen rakenteiden tarkastelu tapahtuu joskus valtioneuvostonkin puitteissa, Vuoria muistuttaa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme