Mainos
Mainos

KU: Finnair pyytää työntekijöitä töihin hyvän mielen palkalla

Finnair on pyytänyt työntekijöitään töihin ilmaiseksi, kertoo Kansan Uutiset. Johtaja Johanna Baggen allekirjoittamassa kyselyssä kartoitetaan henkilökunnan halukkuutta työskennellä hyvän mielen palkalla kiireisenä hiihtoloma-aikana.

Helsinki-Vantaan lentokentällä valmistaudutaan ennätysvilkkaaseen hiihtolomakauteen. Kentällä odotetaan jopa matkustajaennätystä. Palveluiden toimimiseksi kentän johto on alkanut kartoittaa henkilökunnan halukkuutta tulla vapaaehtoisavuksi neuvomaan asiakkaita automaattien käytössä  muutamien tuntien ajaksi.

– Erikseen maksettua palkkaa, lisätyökorvausta tai ylityökorvausta tästä ei saa, mutta sen sijaan saa tavata ja keskustella matkustajien kanssa, auttaa heitä matkaan ja toivottavasti myös hyvän mielen, johtaja Johanna Baggen allekirjoittamassa kyselyssä todetaan Kansan Uutisten mukaan.

Kyselystä on syntynyt vilkas keskustelu Finnairin sisäisellä keskustelupalstalla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme