Mainos
Mainos

Kuisma jatkaa Remonttiryhmän johdossa

Remonttiryhmän puheenjohtajana jatkaa kansanedustaja Risto Kuisma. Tänään Helsingissä koolla ollut puoluekokous päätti myös, että puolue osallistuu syksyn kunnallisvaaleihin tunnuksella "kotikunta kuntoon".

Kuisma, Risto

Remonttiryhmä on mukana vaaleissa niissä kunnissa, joissa sillä on aktiivisia kannattajia. Puolue on halukas solmimaan vaaliliittoja ja ottamaan listoilleen myös sitoutumattomia henkilöitä.

Puoluekokoukseen osallistui viitisenkymmentä jäsentä. Puolueen ainoa kansanedustaja Kuisma suomi puheessaan kuplatalouden sairaita ilmiöitä. Hän määritteli tärkeimmäksi yhteiskunnalliseksi tavoitteeksi oikeudenmukaisuuden. Kuisman mielestä yhteiskunnan kannalta on vaarallista, jos pörssin humpuukitaloudessa voi ansaita satoja miljoonia markkoja myymällä yhtiöitä tai osakkeita, joilla ei ole mitään taloudellista arvoa.
-Samaa mätää on siinä, että valtionyhtiö Sonera maksaa hallituksen puheenjohtajalle 250 000 markkaa kuukaudessa ja antaa hänelle ylimitoitettuja kymmenien miljoonien markkojen optioita, Kuisma huomautti.

Remonttiryhmän hallitukseen valittiin Matti Nokela Sipoosta, Karoliina Hallenberg Vantaalta, Tomi Riihimäki Järvenpäästä, Dave Liebkind Espoosta, Kari Tuononen Vantaalta, Tuija Kuisma Pornaisista, Matti Holopainen Helsingistä, Pentti Järvinen Porvoosta ja Erkki Ristolainen Naantalista.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme