Mainos
Mainos

Kuisma jatkaa Remonttiryhmän johdossa

Remonttiryhmän puheenjohtajana jatkaa kansanedustaja Risto Kuisma. Tänään Helsingissä koolla ollut puoluekokous päätti myös, että puolue osallistuu syksyn kunnallisvaaleihin tunnuksella "kotikunta kuntoon".

Kuisma, Risto

Remonttiryhmä on mukana vaaleissa niissä kunnissa, joissa sillä on aktiivisia kannattajia. Puolue on halukas solmimaan vaaliliittoja ja ottamaan listoilleen myös sitoutumattomia henkilöitä.

Puoluekokoukseen osallistui viitisenkymmentä jäsentä. Puolueen ainoa kansanedustaja Kuisma suomi puheessaan kuplatalouden sairaita ilmiöitä. Hän määritteli tärkeimmäksi yhteiskunnalliseksi tavoitteeksi oikeudenmukaisuuden. Kuisman mielestä yhteiskunnan kannalta on vaarallista, jos pörssin humpuukitaloudessa voi ansaita satoja miljoonia markkoja myymällä yhtiöitä tai osakkeita, joilla ei ole mitään taloudellista arvoa.
-Samaa mätää on siinä, että valtionyhtiö Sonera maksaa hallituksen puheenjohtajalle 250 000 markkaa kuukaudessa ja antaa hänelle ylimitoitettuja kymmenien miljoonien markkojen optioita, Kuisma huomautti.

Remonttiryhmän hallitukseen valittiin Matti Nokela Sipoosta, Karoliina Hallenberg Vantaalta, Tomi Riihimäki Järvenpäästä, Dave Liebkind Espoosta, Kari Tuononen Vantaalta, Tuija Kuisma Pornaisista, Matti Holopainen Helsingistä, Pentti Järvinen Porvoosta ja Erkki Ristolainen Naantalista.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot