Mainos
Mainos

Kuljettaja ja ohikulkijat sammuttivat bussipalon Kokkolassa

Linja-auto syttyi tänään ajon aikana tuleen Kokkolassa Keski-Pohjanmaalla. Bussin kuljettaja ja ohikulkijat sammuttivat palonalun, eikä yksikään noin 30 matkustajasta loukkaantunut.

Bussi syttyi tuleen Kälviällä noin 19 kilometriä Kokkolasta Kajaanin suuntaan. Hälytys palosta tuli illalla kuuden jälkeen.

Kuljettaja huomasi, että auton moottoritilasta tulee runsaasti savua. Matkustajat poistuivat rauhallisesti bussista, ja kuljettaja aloitti liekkien sammutuksen.

Sammutukseen osallistui myös pari sivullista, kertoo palomestari Joni Kontio. Sammuttajat tyhjensivät liekkeihin vuoronperään 4-5 palosammutinta. Tulipalo ei levinnyt bussin sisälle.

Tilausajossa ollut bussi oli palaamassa Kokkolaan Kuhmosta. Yksityisen liikennöitsijän omistama linja-auto oli palomestarin arvion mukaan kymmenisen vuotta vanha ja hyvässä kunnossa. Syttymissyystä ei ole tietoa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme