Mainos
Mainos

Kulttuuri- ja palveluala sai tarpeekseen tolkuttomasta holhoamisesta

Ravintola- matkailu- ja musiikkialan väki on saanut tarpeekseen Suomen alati kiristyvästä alkoholiverotuksesta ja -lainsäädännöstä.

Holhousta vastustavalla mielenilmauksella pyritään vaikuttamaan päättäjiin huomenna perjantaina. Tolkkua holhoukseen -tapahtuma kokoontuu eduskuntatalon portaille kello 16. Tapahtuman taustalla on joukko ravintola- ja palvelutyöntekijöitä sekä yrittäjiä ja esiintyviä taiteilijoita, Ajatuspaja Libera, Muusikkojen liitto ja Tolkku käteen -Facebook-yhteisö

Tapahtumassa puhuvat muun muassa muusikko Reino Nordin, ravintoloitsija Antti Raunio, kustantaja Eeropekka Rislakki ja Liberan tutkimusjohtaja Elina Lepomäki.

Järjestäjien huolena on loppujenkin työpaikkojen ja toimintamahdollisuuksien katoaminen ravintola-alalta, jos suunnitellut veronkorotukset ja ravintoloiden jatkoaikojen kieltämiset toteutetaan.

Mikä sinun mielestäsi Suomessa mättää? Osallistu keskusteluun jutun kommenttiosiossa tai MTV Uutisten Facebook-sivuilla. Holhousyhteiskunnan ongelmia puidaan perjantaina klo 13.30 MTV Uutislivessä MTV Uutisten verkkosivuilla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme