Mainos
Mainos

Kuluttajaliiton vertailu: Näistä kaupoista saat ruokasi edullisimmin

Kuluttajaliiton viime kuussa tekemän hintavertailun mukaan K-ryhmän ja S-ryhmän toteuttamat hintojen alennukset eivät ole horjuttaneet täysin Lidlin asemaa.

Kuluttajaliitto keräsi hintatietoja Kuopiosta, Jyväskylästä ja Helsingistä. Kaupoista mukana vertailussa olivat Citymarket, K-Supermarket, Prisma, S-market, Lidl ja Valintatalo.

Vertailussa oli mukana sellaisia peruselintarvikkeita, joita löytyy usein esimerkiksi pienituloisten työtekijöiden, opiskelijoiden ja eläkeläisten kauppakasseista kuten banaanit, rasvaton maito sekä naudan jauheliha.

Vertailun edullisin kauppa oli Jyväskylän Prisma (15,89 euroa) ja kallein Jyväskylän Valintatalo (32,49 euroa). Ero kalleimman ja edullisimman kaupan välillä oli peräti 16,60 euroa.

Kaikista mukana olleista 18 myymälästä Prisma ja Lidl olivat edullisimpia, kalleimpia olivat puolestaan Valintatalot. 

Kuluttajaliitto painottaa, että vertailuun valitut tuotteet edustavat pientä osaa kauppojen valikoimista, joten tulokset ovat vain suuntaa-antavia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme