Mainos
Mainos

Kuluttajaliittokin vastustaa palvelumaksuja

Suomen Kuluttajaliitto vastustaa pankkien suunnittelemia palvelumaksujen korotuksia. Liitto tukeekin ay-liikkeen aloittamaa pankkien palvelumaksujen vastustamiskampanjaa. Pankit eivät liiton mielestä tarjoa kuluttajille todellisia palveluvaihtoehtoja, vaan kuluttajat ovat käytännössä pakotettuja sopeutumaan pankkien yksipuoliseen hinnoittelukäytäntöön.

Kuluttajaliitto vaatii, että pankit turvaavat kaikille kuluttajille yhteiset, välttämättömät peruspankkipalvelut maksuttomina. Liiton mielestä kuluttajilta ei tule periä maksua ainakaan esimerkiksi rahan nostosta tai panosta omalle tilille.

Pankkien on palvelumaksupolitiikkaansa suunnitellessaan otettava huomioon erilaisten asiakkaiden tarpeet, esimerkiksi vanhusten ja niiden kuluttajien tarpeet, joilla ei ole mahdollisuuksia tai varaa hyödyntää uuden tietotekniikan tarjoamia mahdollisuuksia, Kuluttajaliitto painottaa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme