Mainos
Mainos

Kuluttajat ymmällään — Autoliittoon kysymystulva E-10 -bensasta

Autoliiton toimitusjohtajan Pasi Niemisen mukaan liittoon on tullut runsaasti kyselyjä uuden bensiinilaadun E-10:n soveltuvuudesta moottoreihin.

E10:n ympärillä on liikkunut paljon ristiriitaisia tietoja. Nieminen sanoo, että osa autoilijoista on kokenut että E-10 on aiheuttanut kulutuksen lisääntymistä ja käyntihäiriöitä.

Autoliiton toimitusjohtaja ei silti suoralta kädeltä syytä ongelmista etanolibensiiniä:

- On hyvin vaikea tietää, missä todellinen syy on. Ovatko ongelmat johtuneet kenties erilaisesta ajotavasta, kylmästä ilmasta, auton muista vioista vai sitten tästä bensasta.

Autoliitto tekee jäsenistölleen kyselyn etanolibensiinin käytöstä.

- Aiomme nyt kysellä meidän jäsenistöltä ja autoilijoilta, millaisia ongelmia he ovat mahdollisesti kokeneet. Tämän jälkeen, kun meillä on tietoa laajemmin, tiedotamme asiasta.

Kyselyssä pyritään selvittämään muun muassa nouseeko ongelmissa esiin tiettyjä automalleja tai tietyntyyppistä vikaa.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot