Mainos
Mainos

Kuluttajavirasto vaatii kanta-asiakasohjelmilta selkeyttä

Kuluttajaviraston uusi ohje koskee sekä yksittäisten liikkeiden ohjelmia että laajoja kanta-asiakasohjelmia.

Kuluttajavirasto ohjeistaa kaupan alaa kanta-asiakasohjelmien selkeyteen.

Virasto linjaa tuoreessa kanta-asiakasohjelmia koskevassa ohjeessaan, että kuluttajan on pystyttävä kohtuullisella vaivannäöllä hahmottamaan kanta-asiakasohjelmien edut ja kustannukset.

Kanta-asiakkaiksi ryhtyvien kuluttajien on myös saatava selkeää tietoa kanta-asiakasohjelman sisällöstä, ostohyvityksistä sekä tarjouksista. Kaikki asiakkaat ovat oikeutettuja riittävään asiakaspalveluun riippumatta siitä, ovatko he kanta-asiakkaita vai eivät.

Ohje koskee sekä yksittäisten liikkeiden ohjelmia että laajoja kanta-asiakasohjelmia. Virasto kehottaa myös vertailemaan eri palveluntarjoajien hintoja sen sijasta, että kaikki hankinnat keskitetään automaattisesti vain sillä perusteella, että niistä maksetaan ostohyvitystä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot