Mainos
Mainos

Kummola puolustaa kultaleijonien juhlimista

Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola myöntää, että Leijonien kultajuhlinnassa joitain asioita olisi voitu tehdä toisin, mutta samalla hän huomauttaa, että jälkiviisas on aina helppo olla.

– Ylilyönneistä ei pääse mihinkään ja turha sitä on jälkikäteen selitellä, mutta ei tämä vie arvoa kenenkään maailmanmestaruudesta. Toivon, että pian aletaan muistella niitä oikeita hetkiä, Kummola sanoo MTV3 Uutisten haastattelussa.

Kummolan mukaan monen pelaajan ja johtohenkilön juhlimisessa purkautui vuosien odotus.

– En usko, että Suomen kansakaan juhlia paheksuu, paitsi ehkä näitä ylilyöntejä. Kun on juhlan aika, niin juhlitaan. Pyydämme anteeksi, jos olemme jotain loukanneet, mutta uskon silti, että suomalaiset rakastavat Leijonia.

Myös jotkut sponsorit ovat paheksuneet humalanhuuruisia kultajuhlia, mutta Kummolan mukaan kukaan ei ole irtisanoutunut leijonista. Päinvastoin.

- Toki jotkut ovat ottaneet kantaa juhlimiseen, mutta muuten ollaan oltu erittäin tyytyväisiä joukkueeseen.

Kummola uskoo kultamitalin olevan loistavaa markkinointia ensi vuoden kotikisoja ajatellen. Mitalista on myös laajemmin hyötyä lajille.

– Juniorivalmennukseen satsataan lisää ja yritämme saada mukaan lisää vanhoja pelaajia, jotka voisivat esimerkillään nuoria pelaajia. Toivoisin myös kunnilta jääkiekolle samanlaista kohtelua kuin muiden lajien kohdalla, eli harjoittelumaksut saataisiin alemmiksi. Tämä on jääkiekkoliiton suurimpia tehtäviä.

(MTV3)

Katso Pekko Ylösen juttu ja Kalervo Kummolan kommentit:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme