Mainos
Mainos

Kunnallisvaaliehdokkaita etsitään Internetissä

Ainakin suurimpien puolueiden listoille voi pyrkiä niiden www-sivujen kautta. Kunnallisvaaliehdokkaiden kalastelu on alkanut aiempaa aikaisemmin.

Puolueet ovat alkaneet etsiä kunnallisvaaliehdokkaita entistä enemmän Internetissä. Ainakin suurimpien puolueiden listoille voi pyrkiä niiden www-sivujen kautta.

Kokoomuksessa ja keskustassa on oltu tyytyväisiä Internetin käyttöön ehdokkaiden etsinnässä, mutta SDP:ssä epäillään sen toimivuutta.

Vihreät muistuttavat, että Internetin kautta ilmoittautuminen ei automaattisesti tarkoita ehdokkaaksi hyväksymistä.

Kunnallisvaaliehdokkaiden kalastelu viimekertaista varhaisempaa

Puolueet kalastelevat täyttä häkää ehdokkaita lokakuun kunnallisvaaleihin. Suuret puolueet ovat kertoneet, että ehdokkaiden haaliminen on aloitettu aiemmin kuin edellisvaaleissa.

Ehdokkaita on kyselty jo syksystä alkaen. Valtaosa ehdokkaista löytyy kyselemällä kiinnostusta suoraan heiltä itseltään. Myös etsintä lehti-ilmoituksilla ja internetin kautta on lisääntynyt.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot