Mainos
Mainos

Kunnat haluavat yhteistyöhön poliisin kanssa

Kuntien viranomaiset haluavat tiivistää yhteistyötään poliisin kanssa. Nykyistä yhteistyömuotoa ei pidetä kuntatasolla riittävänä varsinkaan turvallisuuden parantamisen kannalta.

Poliisitalo-tunnuksilla

Tämä ilmenee ylikomisario Vesa Tikkalan tutkimuksesta. Tikkalan Oulun läänin kuntiin suuntaamasta kyselystä selviää, että poliisin ja kunnan viranomaisten välinen yhteistyö on vähäistä. Ongelmana ovat sekä poliisin että kunnan viranomaisten niukat resurssit.

Tikkalan mukaan poliisin, kunnan sosiaali- ja terveystoimen sekä koulu- ja nuorisotoimen tulisi istua saman pöydän ääreen ja määritellä ongelmat, joihin yhteistyössä aletaan etsiä ratkaisuja. Tikkalan tutkimuksen mukaan kunnat toivovat, että yhteistyö poliisin kanssa kohdistetaan yleisten paikkojen turvallisuuden parantamiseen sekä huumausaine- ja nuorisorikollisuuden ennaltaehkäisyyn.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot