Mainos
Mainos

Kunnat huolehtivat työntekijöidensä hyvinvoinnista

Kunnat ovat panostaneet muun muassa henkilöstön kouluttamiseen ja perehdyttämiseen.

Kunnat ovat innostuneet pitämään aiempaa parempaa huolta työntekijöidensä hyvinvoinnista. Esimerkiksi henkilöstö pääsee nykyisin aiempaa paremmin perehdytykseen ja koulutukseen. Myös esimiestyötä ja johtamista on kehitetty.

Tulokset ovat ennakkotietoja keväällä tehdystä laajasta Kuntatyö 2010 -tutkimuksesta.

Joka kolmannella kunnalla on selvä malli, jonka mukaan toimitaan, jos työntekijän sairausloma pitkittyy. Yhtä monella on lisäksi käytössään keinot, joiden avulla vajaakykyisiä voidaan sijoittaa työstä toiseen.

Sen sijaan kunnat eivät näytä varautuneen yhä kiihtyvään eläköitymiseen. Kunnista vain kolmannes on tehnyt käytännön suunnitelmia eläkepoistuman hallitsemiseksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot