Mainos
Mainos

Kunnille oma sivistysstrategia

Kuntaliitto toivoo, että jokainen kunta tekisi oman sivistyspoliittisen ohjelman, jossa määriteltäisiin kunnan opetus- ja kulttuuritoimen strategia. Strategiaan tulisi liittyä myös sen arviointisuunnitelma. Pohjaksi kuntien työlle Kuntaliitto julkaisi tänään sivistyspoliittisen ohjelmansa.

Ohjelmassa aavistellaan, että väestön ikääntyessä koulutus joutuu kilpailemaan rahan jaossa sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa. Siksi siinä korostetaan opetuksen laadun merkitystä kunnan kilpailuvalttina. Yhdeksi ratkaisuksi rahapulaan Kuntaliitto tarjoaa yhteistyötä eri oppilaitosmuotojen, koulutuksen järjestäjien ja kieliryhmien välillä esimerkiksi henkilöstön käytössä. Yliopistopolitiikkaan Kuntaliitto ei puutu.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot