Mainos
Mainos

Kuntaliitto: Tietotekniikalla kunnalispalvelut paremmaksi

Kuntaliitto moittii kuntia tietotekniikan ja hyödyntämättä jättämisestä.

Kuntaliiton yhteydessä toimiva tietoyhteiskunta-foorumi sanoo, että tietotekniikka antaa kunnille ja kuntayhtymille mahdollisuuden kehittää palveluiden laatua. Sen uskotaan myös kohottavan toiminnan tuottavuutta ja parantavan palveluiden saatavuutta alueellisesti ja ajallisesti.

Kuitenkin vain harvat kunnat ovat huomanneet tietotekniikan mahdollisuudet, ja se on uhka kuntasektorin toimintakyvylle, tietohteiskunta-foorumin arvioi.

Foorumi toivookin vuoden 2005 asettamista tavoitevuoksi, jonka loppuun mennessä keskeiset asiointipalvelut olisivat saatavissa verkon kautta. Tietoverkkoja hyödynnettäisiin myös laajasti erityisesti opetuksessa ja terveydenhoidossa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot