Mainos
Mainos

Kuntien palveluille kiitosta ja moitetta

Vesihuolto, jätehuolto ja jätteenkuljetus saavat kuntalaisilta kiitosta.

Yhdyskuntatekniikan palvelututkimuksen mukaan asukkaat ovat yleensä tyytyväisiä veden laatuun ja vesihuoltoon, jätteenkuljetukseen ja jätehuoltoon, sairaankuljetus- sekä palo- ja pelastuspalveluihin ja keskusta-alueiden puistoihin.

Tyytymättömyyttä herättävät eniten ongelmajätteiden keruupisteiden sijainti, suurista jätteistä eroon pääsemisen hankaluus sekä asuinkadun kunto. Puistoissa tärkeimpänä kehittämiskohteena pidetään lasten leikkipaikkoja.

Eri kuntien väliset erot asukkaiden tyytyväisyydessä ovat melko suuria.

Konsultointi- ja tutkimusyhtiö Efektia selvitti asukkaiden mielipiteet yhdyskuntateknisistä palveluista 37 kunnassa. Huhtikuussa toteutettuun kyselytutkimukseen vastasi reilut 13 000 henkilöä.

Edellisen kerran kysely tehtiin huhtikuussa 2000.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot