Mainos
Mainos

Kuopion perhesurmaaja aiotaan vangita

Poliisi jätti tänään käräjäoikeudelle vaatimuksen, että Kuopion perhesurmasta epäilty mies vangittaisiin. Tuomioistuin päättää vangitsemisesta keskiviikkona.

Poliisi pyytää, että oikeus käsittelisi asian suljetuin ovin ja että oikeudenkäyntiaineisto määrättäisiin salaiseksi syytteen käsittelyyn saakka.

Pidätettynä oleva 39-vuotias mies on pääpiirteissään myöntänyt veriteot. Teon syiksi mies on kertonut parin keskinäisten välien rikkoutumisen ja uhkaavan avioeron.

Miehen vaimo ja kolme lasta löydettiin surmattuina Kuopion Lamperilassa sijaitsevasta kesähuvilasta juhannuspäivänä. Mies oli pidätettäessä sekavassa mielentilassa ja vietiin sairaalahoitoon vammojensa vuoksi. Hänet voitaneen siirtää sairaalasta Kuopion poliisivankilaan keskiviikkona.

Kuulustelut ja muut tutkimukset jatkuvat. Tutkimuksissa ei ole tullut ilmi, että miehellä olisi ollut aiemmin henkisiä ongelmia. Tutkijoiden mukaan tapaus tuli täytenä yllätyksenä hänen läheisilleen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme