Mainos
Mainos

Kuopion rahalöytö selvisi

Kuopiolaisen kahvion tiskiltä lokakuussa löydetyille lähes 60 000 markalle on löytynyt omistaja. Rahojen kadottajaksi on varmistunut kuopiolainen vähän yli 50-vuotias mies.

Mies pystyi kertomaan asiasta sellaisia yksityiskohtia, että poliisi vakuuttui hänen olevan rahojen oikea omistaja. Mies oli maksanut paikallisessa Sokoksen kahvilassa työpalkkioita tuttavalleen ja unohtanut jostakin syystä loput rahoista kahvion tiskille.

Kahvion työntekijä otti rahat talteen ja toimitti ne poliisille. Mies kertoi poliisille, ettei hän uskonut enää saavansa rahoja takaisin. Vasta nähtyään lehdessä uutisen hän ryhtyi selvittämään asiaa.

Koska kysymyksessä on ns. liikelöytö, ei lain mukaan palkkiota tarvitse maksaa. Mies lupasi kuitenkin löytäjälle kohtuullisen palkkion. Poliisin mukaan rahoja ehti tiedustella myös muutama ns. onnenonkija.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme