Mainos
Mainos

Kuorma-autoilija torkahti rattiin – törmäsi ukrainalaiseen marjanpoimijaan

Kuorma-auto törmäsi pyöräilijään 9-tielle. Onnettomuus tapahtui noin kilometri Jännevirran sillalta Riistaveden suuntaan.

Kaksi ukrainalaista marjanpoimijanaista oli ollut pyöräilemässä tietä Riistäveden suuntaan kun heidän ohitseen ajanut kuorma-auto oli osunut toiseen naisista. Vuonna 1982 syntyneen naisen alavartaloon tuli onnettomuudessa leikkaushoitoa vaatinut vamma. Kuorma-auto jatkoi törmäyksen jälkeen matkaansa.

Hieman myöhemmin kaksi sivullista miestä olivat henkilöautosta huomanneet kuorma-auton pysähtyneenä ja pari kilometriä ajettuaan pyöräilijät sekä henkilöauton hätävilkut päällä. He päättelivät tapausten liittyvän toisiinsa ja lähtivät palaamaan kuorma-autolle.

Palatessaan miehet näkivät kuorma-auton ajavan hiljaa edellään, ja ajoivat sen kiinni. Kuorma-auto pysähtyi tien laitaan ja toinen mies meni kuljettajan ovelle. Todettuaan miehen päihtyneen oloiseksi hän otti auton virta-avaimet haltuunsa ja soitti hätäkeskukseen.

Torkahti rattiin, luuli törmänneensä liikennemerkkiin

Paikalle tulleiden poliisien alkometriin 40-vuotias kuljettaja puhalsi nollat. Mies kertoi lähteneensä ajamaan alkuillasta Etelä-Suomesta tarkoituksenaan ajaa kotiinsa Juankoskelle. Hän kertoi torkahtaneensa rattiin ja havahtuneensa luullessaan osuneensa liikennemerkkiin. Tämän jälkeen hän oli jatkanut matkaansa ja pysähtynyt tien laitaan luullessaan takanaan olevan poliisiauto.

Kuorma-autosta rikkoutui törmäyksessä muun muassa oikeanpuoleinen sivupeili ja suuntavilkku.
Kuorma-auton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, vammantuottamuksesta ja liikennepaosta tieliikenteessä. Mies määrättiin ajokieltoon.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme