Mainos
Mainos

Kuorma-autoliitto pitää työntekijäpuolta syypäänä lakkoon

Kuorma-autoliiton puheenjohtajan Jukka Vuorisen mielestä vastuu meneillään olevasta kuljetusalan lakosta on työntekijäpuolella, vaikka se koettaakin vyöryttää syyn työnantajalle. suuren yleisön myötätunto lakkoilevia kuljettajia ja heidän liittoaan kohtaan on loppumassa ja yleinen ärtymys nousemassa pinnalle.

Kuorma-autoliitto pitää työtekijäpuolta syypäänä lakkoon

-AKT:n vaatimukset ovat olleet kaksi ja puolikertaiset yleiseen linjaan verrattuna. Niihin suostuminen olisi ollut isku vasten niiden työntekijäjärjestöjen jäsenien kasvoja, jotka jo ovat solmineet yleistä linjaa noudattavan sopimuksen, hän sanoi Sisä-Suomen kuljetusyrittäjien kevätkokouksessa Valkeakoskella tänään.

Työntekijätahon organisoimat tukilakot osoittavat Kuorma-autoliiton puheenjohtajan mielestä erityisen huonoa pelisilmää.
-Yhteiskunnassamme tulee pikimmiten keskustella perusteellisesti lakkoilun moraalisesta puolesta sekä lakkoaseen käyttämisen oikeuksista ja rajoista, Vuorinen vaati.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme