Mainos
Mainos

Kuorma-auton kuljettaja kuoli työtapaturmassa – jäi kahden tuhatkiloisen putken alle

Kalajoen Himangalla tapahtui tänä aamuna työtapaturma, jossa kuoli kokkolalainen vuonna 1957 syntynyt mies.

Oulun poliisilaitokselta kerrotaan, että turma sattui kello 7.20, kun kuorma-auton kuljettaja oli tuomassa useiden metrien mittaisia teräsputkia himankalaiselle metallialan yritykselle.

Putkia oli alettu purkaa yrityksen pihalla kuorma-auton lavalta. Kuljettaja oli irrottanut toisen puolen laidat ja alkanut löysätä kuormaliinoja, jolloin kaksi yli 1 000 kilon painoista putkea oli tippunut lavalta. Kuljettaja oli jäänyt putkien alle.

Oulun poliisilaitoksen tiedotteen mukaan tehtaan trukinkuljettaja ei ollut vielä ennättänyt ajaa trukkia paikalle. Kuorma-auton lava oli hieman kallellaan purkupuolelle, ja putket pääsivät siksi tippumaan. Putkia oli lavalla kolmessa tasossa, eikä pudonneiden putkien edessä ollut mitään putoamista estäviä kiiloja tai vastaavia esteitä.

Kuljettaja menehtyi välittömästi.

Asiaa tutkii Oulun poliisilaitoksen Kalajoen poliisiaseman tutkinta yhdessä Pohjois-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun kanssa. Asiaa tutkitaan tässä vaiheessa työtapaturman tutkintana ja kuolemansyyn tutkintana.

Poliisi ei tiedota asiasta enempää.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme