Mainos
Mainos

Kuulustelut Virkkalan tapauksesta käyntiin tänään

Poliisi aloittaa tänään Lohjan Virkkalan piiritys-tilanteen aiheuttaneiden miesten kuulustelun. Ravintolaan linnottautuneet miehet on pidätetty. Sen sijaan eilen aamupäivällä huoneistosta vapaaehtoisesti poistunut tyttö on vapautettu.

Lohjan poliisipäällikkö Lippo Varis kertoo, että poliisi löysi paikasta huumeita ja jonkin verran räjähteitä. Varis ei kuitenkaan vahvista tietoja, joiden mukaan ravintolassa olisi ollut suuri määrä dynamiittia.

Lohjan Virkkalan liki vuorokauden kestänyt piiritys päättyi eilen illalla, kun ravintolaan linnoittautuneet neljä miestä antautuivat poliisille. Poliisi sai yhteyden linnoittautuneisiin miehiin iltapäivällä. Puhelimitse käydyt neuvottelut rauhoittivat tilanteen, eikä väkivaltaan jouduttu turvautumaan.

Variksen mukaan Lohjan poliisi ei itse kuulustele miehiä, vaan juttu siirretään todennäköisesti Espoon poliisille. Poliisi ei ole vielä kommentoinut Virkkalan eilisen piirityksen motiiveja.
(STT-MTV3)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme