Mainos
Mainos

Kuumailmapallo paloi Porissa

Kolme ihmistä sai pahoja palovammoja, kun yleisölennätyksiin käytetty kuumailmapallo paloi laskeutumisvaiheessa Porin lentokentälle myöhään eilen illalla.

Kuumailmapallo oli laskeutumassa, kun sen kori kaatui ilmeisesti tuulenpuuskan takia. Pallon polttimon liekit kääntyivät maata kohti, ja samassa yhteydessä liekit osuivat matkustajiin.

Palovammoja saaneiden matkustajien - kahden miehen ja yhden naisen - lisäksi ilma-aluksen lentäjä loukkaantui lievästi. Miesmatkustajat on kuljetettu hoitoon Turun yliopistolliseen keskussairaalaan ja pahiten loukkaantunut nainen Töölön palovammaklinikalle Helsinkiin. Loukkaantuneet saivat onnettomuudessa toisen tai kolmannen asteen palovammoja.

Onnettomuuden yhteydessä lentokentän kiitoratojen väliselle alueelle syttyi vähäinen pintaruohopalo, joka saatiin sammutetuksi.

Turman syytä selvitellään edelleen. Onnettomuuden tutkijalautakunta aloittaa työnsä huomenna. Porin poliisi ja Porin alueen rikostutkintakeskus tutkivat tapausta tänään yhdessä onnettomuustutkintakeskuksen lento-onnettomuustutkijan kanssa.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme