Mainos
Mainos

Kuurosateet hallitsevat – täällä on loppuviikosta lämmintä

Suomeen tulee vähän enemmän kuurosateita, mutta niiden jälkeen poutaisempi jakso Etelä- ja Keski-Suomeen torstaisiksi ja perjantaiksi.

– Pilvilauttaa on laajalti maan etelä- ja keskiosissa. Jatkuvan sateen alue on Etelä-Lapissa aika tuttuun malliin. Läntisellä merialueella on hiukan laajempi sumuvyöhykekin. Muuten rannikot ovat tänään vähän muuta maata aurinkoisempia, MTV3:n meteorologi Pekka Pouta sanoo.

Poudan mukaan maan voisikin jakaa kahtia: rannikolta noin kymmenen kilometriä sisämaahan sää vaihtelee selkeästä puolipilviseen, ja lämpötila on noin kymmenen ja viidentoista asteen välillä.

Sisämaassa on puolestaan pilvistä ja sadekuurot ovat yleisiä. Lämpötila on noin viidessätoista asteessa. Kaikista eniten kuurottelee Itä- ja Keski-Suomessa. Lapissa on noin kymmenen astetta lämmintä, tosin Pohjois-Lappiin virtaa torstaiksi kylmempää ilmaa.

Poudan mukaan viikonloppuna päästään kahteenkymmeneen asteeseen.

– Todennäköisemmin perjantai-iltapäivänä aivan eteläosassa maata.

(MTV3)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme