Mainos
Mainos

Kuusamon käräjäpäätökset internetissä

Kuusamon käräjäoikeuden päätökset voi nyt lukea internetistä syyttäjän sivuilta. Myös muusta oikeudenkäytöstä voi saada tietoa samalta sivulta. Ulosoton sivuilta voi puolestaan seurata, jos vaikka sopiva tila tai kelomökki olisi tulossa Kuusamossa vasaran alle.

Poliisin sivuilla panostetaan erityisesti nuorison laillisuus- ja liikennekasvatusmateriaaliin. Lupahallinnon sivuilta saa tietoa muun muassa passin ja ajokortin hakemisesta.

-Asiointipuolella poliisia voi lähestyä antamalla nimettömän vihjeen, käynnistämällä lomakkeella 'jutun' lievästä pahoinpitelystä tai ilmoittamalla polkupyöränsä katoamisesta, Oulun lääninhallituksen tietohallintopäällikkö Tuomo Riekki luetteli palvelun mahdollisuuksia.

Kuusamon kihlakunnan verkkopalvelut avattiin torstaina internetissä. Tuomo Riekin mukaan projektin tavoitteena on kehittää kihlakunnanviraston sisäistä ja ulkoista viestintää ja sähköistä asiointia sekä Oulun maistraatin etäpalveluja.

Internetosoite on http://www.Koillismaa.fi/kihlakunta Kokeilu kestää kuluvan vuoden loppuun.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme