Mainos
Mainos

Kuusi autoa nostettu Sipoonlahdesta

Sipoonlahdesta on löytynyt kuusi varastetuksi ilmoitettua autoa, ja poliisi olettaa niitä löytyvän vielä lisää. Poliisi epäilee vakuutuspetosta.

Poliisi on nostanut Sipoonlahdesta torstaina ja perjantaina yhteensä kuusi autoa, jotka on upotettu samaan paikkaan ja ilmoitettu sitten varastetuiksi.

Poliisi tutkii asiaa vakuutuspetoksena. Nostetuissa autoissa on rekisteritunnukset, joten ne ovat olleet helposti yksilöitävissä.

Autot ovat olleet yksityishenkilöiden omistuksessa, ja kaikista niistä on tehty rikosilmoitus luvattoman käyttöönoton rikosnimikkeellä vuosien 1997 ja 2000 välillä. Autojen omaisuusarvo on yli 400 000 markkaa.

Sukelluksia jatketaan viikonlopun aikana. Poliisi odottaa autoja löytyvän lisää, kun sukelluksista samentunut vesi kirkastuu.

Poliisi ei perjantai-iltaan mennessä ollut pidättänyt ketään rikoksesta epäiltynä. Helsingin Itäkeskuksen poliisi pyytää autojen upotuksesta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä numeroon (09)1894332.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme