Mainos
Mainos

Kuusi loukkantui bussikolarissa Huittisissa

Huittisissa sattuneessa bussin ja henkilöauton kolarissa on loukkaantunut vakavasti neljä henkilöauton matkustajaa.

Kuusi nuorta on loukkaantunut heidän henkilöautonsa törmättyä linja-autoon Satakunnan Huittisissa. Loukkaantuneista neljän vammat ovat vakavia, kahden lievemmät.

Loukkaantuneet nuoret on kuljetettu sairaalahoitoon Turkuun, Vammalaan ja Poriin.

Myös bussin kuljettaja loukkasi kolarissa hieman kättään, mutta matkustajat selvisivät rytäkästä ehjin nahoin. Heidät kuljetettiin toisella linja-autolla määränpäähän.

Turma sattui niin sanotussa Härkäpakarin risteyksessä Turku-Tampere-valtatiellä iltaseitsemän jälkeen. Nuorten auto tuli Turun suunnasta ja kääntyi oikealle Huittisiin päin Risto Rytin kadulle.

Päivystävän aluepalomestarin Rauno Rajalan mukaan henkilöauto kääntyi niin suurella nopeudella, että se ajautui Huittisista päin tulleen bussin nokkaan. Palokunta joutui irrottamaan neljä henkilöauton sisällä ollutta.

Onnettomuuspaikan raivaus kesti puolisentoista tuntia. Paikalla oli neljä paloautoa, kuusi ambulanssia ja kolme poliisiautoa, joten liikenne Huittisiin päin takkuili jonkin aikaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme