Mainos
Mainos

Kuuskoski: Kasvattajien laitettava lapsille selvät rajat

MLL:n pääsihteeri Eeva Kuuskoski on huolissaan liiallisesta suvaitsevaisuudesta lasten kasvatuksessa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton pääsihteeri Eeva Kuuskoski perää kasvattajilta rohkeutta antaa lapsille selkeitä ohjeita. Kuuskoski suuntaa sanansa niin vanhemmille, kouluille kuin asiantuntijoillekin.

Kuuskoski nostaa esimerkiksi pukeutumisen koulussa. Hänen mukaansa vanhempien ja viranomaisten tulee voida määritellä, millaisissa vaatteissa kouluun sopii mennä.

Kuuskoskella on itsellään 13-vuotias lapsi, ja hän kertoo keskustelevansa lapsensa kanssa paljon.

-Minun ei ole vaikea tiedostaa sitä, etteikö minulla ole oikeutta sanoa lapselleni, että noilla hepeneillä ei mennä kouluun. Olen nähnyt, kuinka valtava paine nuoremmalla äidillä on miettiä, onko hänellä tällaista oikeutta tai mitä hänestä ajatellaan, jos hän on näin tiukka.

Kuuskoski muistuttaa, että selkeät säännöt ja rajat ovat osoitus välittämisestä ja huolenpidosta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot