Mainos
Mainos

Kuutostien liekehtivästä kuolonkolarista lisätietoa: 20-vuotias mies ajoi tai ajautui väärälle kaistalle

Parikkalassa Kuutostiellä eilen aamupäivällä sattuneessa kuolonkolarissa kuoli 20-vuotias paikkakuntalainen mies, kertoo poliisi.

Tapahtumapaikalla suoritettu tekninen tutkinta on saatu valmiiksi ja poliisi on kuulustellut tämän päivän aikana onnettomuudessa osallisena olleen puoliperävaunuyhdistelmän kuljettajaa sekä onnettomuuden silminnäkijöitä.

LUE MYÖS: Silminnäkijä kertoo sivullisten rohkeasta pelastusyrityksestä – "Mitään ei ollut tehtävissä"

– Asiassa on selvinnyt, että puoliperävaunuyhdistelmää Imatran suunnasta vastaan tullut henkilöauto oli suoralla tieosuudella, juuri ennen ajoneuvojen kohtaamista, ajanut tai ajautunut ajoneuvoyhdistelmän kaistalle törmäten ajoneuvoyhdistelmän vasempaan etukulmaan.

Henkilöauton kuljettaja, nuori mies kuoli välittömästi tapatumapaikalla. Ajoneuvoyhdistelmän kuljettajana toiminut, vuonna 1977 syntynyt venäläinen mies loukkaantui, mutta hänen vammansa eivät ole vakavia. Molemmat henkilöt olivat ajoneuvoissaan yksin.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa epäiltynä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Onnettomuudessa menehtyneen henkilön osalta suoritetaan oikeuslääketieteellinen kuolemansyyntutkinta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme