Mainos
Mainos

Kuvat: Hämäläiselle pellolle tössähti pienkone – pakkolaskeutuminen onnistui hallitusti

Pienkone teki pakkolaskun pellolle tiistaina iltapäivällä Jokioisten kunnassa. 

Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen mukaan purjelentokone teki hallitun laskeutumisen pellolle. Laskeutumisessa ei pelastuslaitoksen mukaan syntynyt vahinkoja, ja laskeutuminen oli suunniteltu.

"Melko ehjänä pysynyt"

Myöhemmin tapahtuneen jälkeen Simo Päivärinta kävi tutkimassa onnettomuuspaikkaa ja nappasi samalla valokuvia lentokoneesta.

Hän kertoo, ettei ollut nähnyt itse koneen laskeutumista, mutta oli kiinnitänyt huomiota pellolla auringossa kiiltelevään kohteeseen ajaessaan valtatie 10:tä.

– Tein autolla U-käännöksen ja päätin mennä kuvaamaan. Melko ehjänä se oli pysynyt. Laskeutuminen oli onnistunut juuri ja juuri pellolle, oja siinä oli aika lähellä, Päivärinta kuvailee.

Päivärinnan mukaan Kyyhkysmäentien lähelle laskeutuneesta koneesta oli lähimpään taloon arviolta 500 metriä ja metsän reunaan noin 300 metriä. Paikalta oli hänen arvionsa mukaan noin kilometrin verran matkaa 10-tielle.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme