Mainos
Mainos

KUVAT: Slush-tapahtuman iltabileissä tehdään bisnestä ja bailataan

Eilen Helsingin Messukeskuksessa alkanut Euroopan suurin sijoittaja- ja kasvuyritystapahtuma Slush on edennyt iltabilevaiheeseen.

Paikalla olevana MTV Uutisten toimittajan Raija Kantomaan mukaan tapahtuma on tähän mennessä ollut menestys.

- Päällimmäisenä jäi mieleen tämä energia, tämä innostus. Täällä ei ole marraskuun harmautta. Täällä on uskoa, toivoa ja ihan mielettömiä ideoita.

Vaikka ihmiset ovat pitkän päivän jälkeen väsyneitä informaatiosta ja ihmisten kohtaamisesta, riittää kävijöillä vielä Kantomaan mukaan energiaa myös illan bileisiin.

- Täällä on aivan uskomaton meininki. Näitä bileitä ei voi olla kehumatta. Täällä kohtaavat yrittäjät, opiskelijat, sijoittajat. Bändit soittavat, Kantomaa kuvailee.

Ihan pelkästä juhlimisesta ei silti ole kyse.

- Ihan oikeasti täällä tehdään bisnestä. Se on itseasiassa hämmästyttänyt minua. Pitkä päivä takana, mutta kaikki, joita haastattelin sanoivat, että täällä luodaan ihan oikeasti kontakteja. Täällä kohdataan eri tavalla. Se on sitä Slushin sydäntä ja sielua.

Slush jatkuu vielä tänään.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme