Mainos
Mainos

Kuvat: Vapaaehtoiset järjestävät joulujuhlan yli tuhannelle vähävaraisille – presidenttikin paikalla

Helsingin messukeskuksen ovet avautuivat jouluaattona vähävaraisille, kun Heikki Hurstin perinteinen joulujuhla alkoi. 

Hurstin joulujuhlassa tarjotaan ilmainen jouluruoka kahveineen. Joulujuhla, joka on tarkoitettu syrjäytyneille, vähävaraisille ja kodittomille järjestettiin ensimmäistä kertaa Messukeskuksessa. 

Aikaisemmin Hurstin joulujuhla on järjestetty Helsingin Kisahallilla. 

– Kisahallin tilat ovat käyneet meille pieniksi. Joulujuhlaamme osallistui viime vuonna jo 1 500 vierasta, eivätkä kaikki halukkaat mahtuneet sisään. Messukeskuksessa käytössämme on aiempaa suuremmat tilat, joissa pystymme toteuttamaan ruoan jakelun tehokkaasti, sanoo joulujuhlan järjestelyistä vastaava Heikki Hursti.

Järjestyksenvalvojan arvion mukaan paikalla oli noin 1500 ihmistä, mutta ihmisiä saapui paikalle myös tilaisuuden alkamisen jälkeen. Jouluateria on varattu noin 2000 ihmiselle.

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n joulujuhlaruokailun lisäksi luvassa on musiikkia ja muuta lämminhenkistä jouluaiheista ohjelmaa. Ruokailu alkaa puoliltapäivin. Tilaisuudessa kuullaan myös Tasavallan presidentti Sauli Niinistön puhe.

Juhlan järjestelyihin osallistuu vuosittain runsaat sata vapaaehtoista työntekijää.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme