Mainos
Mainos

Kyllönen selitteli potkuja valiokuntajohtajille

Valiokuntien puheenjohtajat kuulivat liikenneministeri Merja Kyllöstä (vas) Liikenneviraston pääjohtaja Juhani Tervalan eilisestä yllätyserosta. Kyllönen sanoi kertoneensa valiokuntajohtajille samoja asioita, joita kertoi eilen julkisuudessa.

Valtiovarainvaliokunnan puheenjohtajan Kimmo Sasin (kok) mukaan Kyllösen aamuinen selvitys ei yksistään riitä, vaan ministeriä halutaan kuulla myös valiokunnassa tällä viikolla. Valtiovarainvaliokunnan liikennejaoston puheenjohtajan Kari Rajamäen (sdp) mukaan myös Tervala itse on tulossa torstaina liikennejaoston kuultavaksi.

Rajamäki sanoo, että viimeisen puolen vuoden aikana hän on ollut huomaavinaan Liikenneministeriön ja Liikenneviraston välisessä kanssakäymisessä ongelmia.

– En ole ennen törmännyt tällaiseen, vaan mielestäni virkamiehet - myös Tervala - ovat toteuttaneet poliittisia päätöksiä asianmukaisesti. Tämän vuoksi haluan, että asia selvitetään.

Kyllöstä olivat kuulemassa Sasin ja Rajamäen lisäksi tarkastusvaliokunnan puheenjohtaja Tuija Brax (vihr) ja liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja Arto Satonen (kok).

Katso Mari Haaviston juttu (Seitsemän uutiset 16.10.2012)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme