Mainos
Mainos

Kymmenen ihmistä altistui kaasuvuodolle huoltoasemalla

Hämeenlinnassa Iittalan Shell-huoltoaseman sisätiloissa sattui nestekaasuvuoto maanantain vastaisena yönä. Pelastuslaitoksen mukaan nestekaasulle altistui kaksi työntekijää ja kahdeksan asiakasta.

Kun huoltoasemalla huomattiin nestekaasuvuoto, hätäkeskuksesta kehotettiin ihmisiä lähtemään ulos. Kaasulle altistuneet ehtivät saada muun muassa päänsärkyä ja pahoinvointia, mutta oireet hävisivät ulkona, eikä ketään jouduttu kuljettamaan hoidettavaksi.

Pelastuslaitos sulki kolme kaasuventtiiliä ja sai vuodon tukittua. Tuoreeltaan syytä kaasuvuotoon ei tiedetty, mutta ilmeisesti vuoto oli lähtöisin keittiön putkistoista.

Nestekaasuvuoto voi aiheuttaa räjähdyksen, mutta pelastuslaitoksen mittausten mukaan kaasupitoisuus ei ehtinyt aiheuttaa räjähdysvaaraa.

Hälytys kaasuvuodosta Aropaltiontiellä sijaitsevalle Shellille tuli hieman ennen puoltayötä. Ensimmäisenä asiasta kertoi Aamulehti.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme