Mainos
Mainos

Kymmeniä autoja kolaroinut Hämeenlinnanväylällä

Helsingissä Hämeenlinnanväylällä on tapahtunut iso ketjukolari. Alustavien arvioiden mukaan kolarissa on mukana yli 20 autoa ja tie on suljettu liikenteeltä. Helsingin keskuspelastusaseman päivystävä palomestari kertoo tilanteen olevan paha.

Kolari on tapahtunut Hämeenlinnanväylän ja Kehä I:n liittymän jälkeen Helsinkiin päin mentäessä. Poliisi ohjaa liikennettä ja pelastus- ja raivaustyöt ovat käynnissä. Liikenne ruuhkautuu.

– Tilanne on päällä ja kolari on ollut iso. Nyt en ehdi puhumaan, päivystävä palomestari kertoo nopeasti.

– Tilanne on meidän tiedon mukaan se, että siellä on tapahtunut useita erillisiä ketjukolareita, kertoi Helsingin poliisin päivystävä komisario Tuomo Tuohimaa puolenpäivän aikaan.

Tuohimaan mukaan Helsingin poliisille oli ilmoitettu aamu kuuden ja kello 12 välisenä aikana lähes 80 peltikolaria. Lisäksi poliisilla on kymmeniä muita tehtäviä, kuten rekkojen ja bussien auttamista jumituksista.

Ajorata ajosuunnassa etelään on tilannehuone.fi-sivuston mukaan puolen päivän aikaan avattu liikenteelle, ajorata ajosuunnassa pohjoiseen on edelleen suljettu liikenteeltä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme