Mainos
Mainos

Kymppi-matkat peruuttaa talvikohteitaan

Kymppi-Matkat peruuttaa talvikohteistaan Thaimaan, Intian, Arabiemiraatit ja Kanarian saaret. Myös lokakuun Kreikan ja Tunisian lennot peruuntuvat.

Peruutukset johtuvat siitä, ettei yhtiö ole löytänyt sopivia lentoja korvaamaan ruotsalaisen Sunways Ab:n peruuntuneita lentoja. Matkatoimisto vaihtoi tänään jo varattuja ja maksettuja ja nyt peruuntuneita matkoja Turkin-matkoihin ja palautti etukäteismaksuja, jos matkan vaihtaminen ei sopinut.

Kymppi-Matkat etsii parhaillaan paluulentoja Kosilta ja Rhodokselta palaaville 529 suomalaiselle. Lentojen pitäisi järjestyä huomiseksi ja perjantaiksi.

Kreetan ja Kokkolan välinen lento peruttiin tänään. Kreetalle oli lähdössä Kokkolasta 209 matkustajaa. Sieltä palaamassa olevat 232 matkustajaa lennetään Suomeen kahdella koneella.

Kymppi-Matkat keskittää jatkossa toimintansa Turkin turismiin, joissa se on markkinajohtaja Suomessa. Kevään muista kohteista päätetään myöhemmin.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme