Mainos
Mainos

Kyösti Kakkonen vaalirahoituskohusta: Tämä on lynkkausta!

Tokmanni -konsernin toimitusjohtaja Kyösti Kakkonen on tyrmistynyt vaalirahoituskohun aiheuttamasta julkisuudesta. Kakkonen kokee tulleensa loukatuksi, kun vaalirahojen motiivia on käsitelty mediassa. Kakkonen on pyytänyt keskeyttämään hänelle esitetyn vuorineuvos-tittelin hakemisen.

-Kyseessä on niin arvokas asia ja niin hieno kunnianosoitus ettei kukaan varmasti halua tällaisen kohinan ja epäoikeudenmukaisen käsittelyn jälkeen asiaa todellisuudessa ottaa itselleen.

Kakkonen kokee, että koko keskustelu vaalirahoituskohusta on hänen osaltaan paljon enemmän kuin kiusallista.

-Kyse on osaltani suoranaisesta lynkkauksesta, epäoikeudenmukaisesta ja kohtuuttomasta käsittelystä. Tässähän on toiminta kuin jossakin Puuha-Pete kirjassa, että liimataan, leikataan ja väritetään asioita omalla haluamalla tavalla, Kakkonen sanoo.

Kakkonen kertoo MTV:n uutisten haastattelussa poikkeuksellisen avoimesti perhettään kohdanneista vastoinkäymisistä. Vaimon kuolema pani perusarvot uuteen järjestykseen ja tittelit ovat nyt sivuseikka, Kakkonen purkautuu.

- Olen menettänyt vaimoni viime vuoden lopulla, eiköhän minun omassa pienessä maailmassa liene minulle joitakin muita tärkeitä asioita tällä hetkellä, toteaa Kakkonen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme