Mainos
Mainos

Kysely: Aasia-keräyksillä koko kansan tuki

Aiemmin tällä viikolla tehdyn kyselytutkimuksen mukaan neljä viidestä suomalaisesta on jo osallistunut Aasian luonnonkatastrofin uhreille järjestettyihin rahakeräyksiin.

Aasian katastrofi on herättänyt suomalaisten auttamishalun. Aamulehden Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan neljä viidestä suomalaisesta on jo osallistunut Aasian katastrofin uhreille järjestettyihin rahakeräyksiin. Lisäksi valtaosa niistä, jotka eivät vielä ole osallistuneet keräyksiin, aikoo antaa apua.

Suomalaiset ovat antaneet erilaisiin Aasian katastrofin uhreille suunnattuihin rahakeräyksiin jo yli 17 miljoonaa euroa. Innokkaimmin keräyksiin ovat osallistuneet yli 50-vuotiaat ja yli 45 000 euroa vuodessa tienavat. Naiset ovat puolestaan antaneet raha-apua miehiä auliimmin. Kyselyyn vastanneista miehistäkin 74 prosenttia on kuitenkin jo osallistunut keräyksiin.

Vähiten keräys kiinnostaa alle 34-vuotiaita ja itäsuomalaisia, mutta heistäkin yli puolet on antanut avustusta uhreille.

Kyselytutkimukseen haastateltiin 504:ää yli 15-vuotiasta suomalaista viime tiistaina ja keskiviikkona.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme