Mainos
Mainos

Kysely: Alokkaiden tulotarkastuksia tiukennettava

Selvä enemmistö MTV3:n nettikyselyyn vastanneista on sitä mieltä, että alokkaiden tulotarkastuksia tulisi tiukentaa. Vain 30 prosenttia vastanneista pitää palvelukseen astuessa tehtäviä tarkastuksia nykyisellään riittävinä.

Monet tiukemman linjan kannattajista perustelevat kantaansa psyykkisten ongelmien seulomisella. Myös fyysinen kunto pitäisi kartoittaa:

- Nykyisin on liian paljon keskeytyksiä. Huonokuntoiset alokkaat ensin kuntokoulutukseen ja sen jälkeen armeijaan, nimimerkki Kolmen Pojan Mummo ehdottaa.

Viikonloppuna internetissä julkaistiin video, jolla uhkailtiin Kaartin jääkärirykmentin henkilöstöä. Nimimerkki TJ0 ei kuitenkaan pidä videota tarpeeksi hyvänä syynä tiukentaa nykylinjauksia.

- Tärkeätä on se, että asianomaiset saavat ilmitulleisiin ongelmiinsa asianmukaista apua, jos ja kun ongelmia ei ole aikaisemmin havaittu, nimimerkki Tuulantei kommentoi.

Kyselyyn vastasi noin 1900 ihmistä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme