Mainos
Mainos

Kysely: Blairin ulkopolitiikka lisää terroriuhkaa Britanniassa

Sanomalehti Guardianin teettämässä kyselyssä 72 prosenttia vastaajista koki, että hallituksen ulkopolitiikka on kasvattanut terrorin vaaraa Britanniassa.

Pääministeri Tony Blairin harjoittama ulkopolitiikka on tuoreen mielipidetiedustelun mukaan lisännyt terrorin uhkaa Britanniassa.

Sanomalehti Guardianin teettämässä kyselyssä 72 prosenttia vastaajista koki, että hallituksen ulkopolitiikka on kasvattanut terrorin vaaraa maassa.

Blair on joutunut Britanniassa ankaran kritiikin kohteeksi kuluneen kuukauden aikana, kun hän Yhdysvaltain presidentti Bushin tavoin kieltäytyi vaatimasta välitöntä tulitaukoa Israelin ja Hizbollah-sissien välille Libanonissa.

Samainen tutkimus antoi Blairin johtamalle työväenpuolueelle huonoimmat kannatusluvut 19 vuoteen. Työväenpuoluetta kannattaa nyt 31 prosenttia vastaajista, kun taas konservatiivien kannatus on kohonnut 40 prosenttiin. Nyt julkaistut kannatusluvut antaisivat konservatiiveille niukan kymmenen edustajan enemmistön parlamentin alahuoneeseen.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme