Mainos
Mainos

Kysely: Halonen yhä suomalaisten suosikki

Lähes kolme neljästä suomalaisesta on tyytyväisiä tasavallan presidentti Tarja Halosen toimintaan, ilmenee sanomalehti Kalevan teettämästä kyselystä. Presidentin suosio on näin kasvanut sanomalehden marraskuussa teettämästä kyselystä. Tuolloin Haloseen tyytyväisiä oli neljä prosenttiyksikköä vähemmän.

Nyt vastaajista 73 prosenttia ilmoitti olevansa presidenttiin tyytyväisiä. Heistä erittäin tyytyväisiä oli 23 prosenttia ja melko tyytyväisiä 50 prosenttia.

Esimerkiksi kokoomuksen kannattajista tyytyväisiä oli nyt 62 prosenttia, kun heitä vielä puoli vuotta sitten oli 46 prosenttia. Tuore kysely kertoo myös sen, että Halonen on edelleen enemmän naisten kuin miesten suosiossa. Naisista 83 prosenttia oli tyytyväisiä Halosen toimintaan, kun luku miesten keskuudessa oli 72 prosenttia.

Enemmän tai vähemmän tyytymättömiä presidenttiin oli 11 prosenttia vastaajista. Toisaalta tyytyväisiä, toisaalta tyytymättömiä oli 15 prosenttia.

TNS Gallupin tässä kuussa tekemään kyselyyn vastasi puhelimitse yli 900 täysi-ikäistä suomalaista. Virhemarginaali on kolme prosenttiyksikköä suuntaansa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot