Mainos
Mainos

Kysely: Lähes joka toisella sutinaa työkaverin kanssa

Lempi roihahtaa verrattain herkästi suomalaisilla työpaikoilla, kertoo kysely. Vajaa puolet, eli 44 prosenttia MTV:n nettikyselyyn vastanneista myöntää kokeneensa työpaikkaromanssin. Kyselyyn oli keskiviikkoon mennessä tullut 3875 vastausta.

Vastaajien kommenteissa toisaalta kehutaan flirttailun keventävän työntekoa. Toisaalta taas paheksutaan kuhertelun heikentävän työpaikan ilmapiiriä ja myös työntekoa. Vastauksissa toistuu vanha viisaus: kuormasta ei syödä.

- Romanssit eivät kuulu työpaikalle. Sivusta seuranneena ne aiheuttavat juoruilua ja ilkeämielistä puhetta takana päin. Työpaikalla ollaan ystäviä ja ystävällisiä, kirjoittaa nimimerkki Arvokas.

Monenlaisiin herkullisiin tilanteisiin on työpaikkaromanssien pyörteissä kuitenkin ajauduttu, niin kuin nimimerkki Nopean kokemus todistaa.

- Hyvää teki, vaikka uskovainen pomo yllätti päältä. Tosin potkut tuli.

Myös työyhteisön sisäiseen hierarkiaan liittyvät asiat aiheuttavat päänvaivaa työpaikkaromansseissa.

Pitkäksi venähtäneet työpaikkaromanssit ovat kuitenkin parhaimmillaan johtaneet avioliittoihin ja perheen perustamiseen.

- Vuonna 1980 menin naimisiin naisen kanssa joka vietteli minut työpaikalla. Olemme avioliitossa edelleen ja meillä on kaksi lasta, jotka ovat jo aikuisia ja muuttaneet pois kotoa. Edelleen liitto toimii ja seksikin toimii edelleen, iloitsee Kaarlo.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme