Mainos
Mainos

Kysely: Lipposen etumatka pääministerikilvassa kasvaa

Uusimman kyselytutkimuksen mukaan kansalaisista jo 39 prosenttia haluaisi pääministeri Lipposen myös uuden hallituksen pääministeriksi.

Pääministeri Lipponen vahvistaa asemiaan pääministerikilvassa.

Pääministeri Lipponen vahvistaa asemiaan kansalaisten suosikkina myös tulevan hallituksen pääministeriksi.

Väli-Suomen sanomalehtien teettämässä tutkimuksessa Lipposta pääministeriksi kannattaa nyt 39 prosenttia ja keskustan Anneli Jäätteenmäkeä 33 prosenttia vastanneista. Lipponen on kasvattanut kaksikon välistä eroa kolmella prosenttiyksiköllä syyskuussa tehdystä kyselystä.

Lipponen on vahvistanut asemiaan suhteessa Jäätteenmäkeen etenkin vasemmistoliittolaisten, vihreiden ja naisten keskuudessa.

Kokoomuksen Ville Itälän pääministeriksi haluaisi 11 prosenttia vastaajista. Vastaajista 18 prosenttia ei osannut vielä nimetä pääministerisuosikkiaan.

Pääministerisuosikkia tiedusteltiin viime viikolla tuhannelta suomalaiselta. Kyselyn virhemarginaali on kolme prosenttiyksikköä puoleen tai toiseen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme