Mainos
Mainos

Kysely: Tyytyväisyys oppositioon kasvanut

Tuore mielipidemittaus kertoo suomalaisten tyytyväisyyden keskustapuolueen oppositiopolitiikkaan parantuneen 12 prosenttiyksiköllä. Hallitukseen tyytyväisyys on puolestaan neljä prosenttiyksikköä korkeammalla kuin viime keväänä.

Kansalaisten tyytyväisyys Suomen Keskustan oppositiopolitiikkaan on kohentunut.

Helsingin Sanomien Suomen Gallupilla teettämän kyselyn mukaan 45 prosenttia suomalaisista arvioi keskustan onnistuneen oppositiopolitiikassaan melko tai erittäin hyvin. Tyytyväisyys on parantunut 12 prosenttiyksikköä sitten viime kevään.

Myös hallituksen toimiin ollaan Suomessa tyytyväisiä. Hallituksen onnistumisen arvioi melko tai erittäin hyväksi 68 prosenttia vastaajista. Viime keväästä parannusta on tullut 4 prosenttiyksikköä.

Kyselyyn vastasi kuun alussa vajaat 1400 suomalaista. Mittauksen virhemarginaali on 2,5 prosenttiyksikköä molempiin suuntiin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot