Mainos
Mainos

Kyytiin pyrkinyt jäi linja-auton alle Tampereella

Linja-auton kyytiin pyrkinyt nainen on jäänyt linja-auton alle Tampereella. Nainen loukkaantui turmassa vakavasti. Onnettomuus sattui tänään iltapäivällä hieman ennen kolmea Hatanpään valtatiellä Koskipuiston kohdalla.

Linja-auto oli ottanut kyytiin matkustajia Koskipuiston pysäkiltä, jonka jälkeen se oli lähtenyt liikkeelle Lempäälän suuntaan. Bussin jo lähdettyä liikkeelle hieman yli 50-vuotias nainen oli yrittänyt päästä linja-auton kyytiin juosten sen vieressä. Todistajien mukaan nainen horjahti ja kaatui osittain linja-auton alle sillä seurauksella, että linja-auton takarenkaat menivät naisen lantion ylitse.

Nainen oli ollut onnettomuuden jälkeen tajuissaan, mutta menetti tajuntansa myöhemmin. Nainen kuljetettiin ambulanssilla Tampereen yliopistolliseen sairaalaan, jossa hän on hoidettavana. Hänen tilansa on kriittinen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme