Mainos
Mainos

Laaja huumeiden levityskuvio Tuusulassa

Järvenpään poliisi on paljastanut laajan huumeiden levityskuvion Tuusulassa. Jutun tutkinnan takia vangittuna on kuusi henkilöä. Huumeliiga oli pitänyt asemapaikkanaan Nahkelassa sijaitsevaa omakotitaloa. Huumausaineita oli levitetty Tuusulasta Järvenpäähän, Keravalle, Hyvinkäälle, Tampereelle sekä Varkauteen asti.

Järvenpään rikospoliisin huumeryhmän mukaan viime kesänä ja syksynä tapahtunut välitys käsitti katukauppa-arvoltaan noin 1,1 miljoonan markan edestä huumeita. Eteenpäin oli siirtynyt mm. 3-5 kiloa amfetamiinia, 7 kiloa hasista, 500 kappaletta ekstaasitabletteja ja 60 grammaa kokaiinia.

Yli kymmentä ihmistä kuulusteltu


Järvenpään poliisi pääsi levityskuvion jäljille loppuvuodesta 2000 muiden tutkimusten avulla. Kihlakunnan alueella ryhdyttiin tuolloin selvittämään hasiksen ja amfetamiinin levitystoimintaa. Jutun tutkinnan yhteydessä poliisi on kuulustellut kaikkiaan 14 henkilöä. Vangittuna eri vaiheissa on ollut yhdeksän ihmistä.

Tutkinnan siirryttyä pöytäkirjavaiheeseen tänään, vangittuna oli edelleen kuusi. Vangitut ovat kotoisin Järvenpäästä, Tuusulasta, Hyvinkäältä ja Vantaalta. Kiinniottojen yhteydessä poliisi on ottanut takavarikkoon mm. 16 varastettua asetta sekä muuta anastettua omaisuutta. Ampuma-aseet olivat peräisin Juuan aseliikkeen murrosta sekä siilinjärveläisen omakotitalon murrosta.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme